Thailand

De onbekende bestemming: Koh Yao Yai

Tussen de bekende toeristenplaatsen Krabi en Phuket liggen 2 eilanden die steeds meer bekendheid krijgen maar voor de grote toeristenstroom nog steeds redelijk onbekend zijn. Dit zijn de eilanden Koh Yao Yai en Koh Yao Noi. Zelf besloot ik om Koh Yao Yai te bezoeken omdat de stranden er mooier zijn en het eiland als geheel iets rustiger is.

Lees verder.


Ik ben ook verliefd geworden op Chiang Mai

Inderdaad, ik ben de zoveelste toerist die helemaal weg is van Chiang Mai. Vorig jaar was ik er zo’n 12 dagen, met een kleine onderbreking van een paar dagen Pai. En na die 12 dagen wilde ik dit jaar weer terug en ik weet zeker dat ik er weer een keer terugkom.

Lees verder.


Chiang Rai, even weg van de massa

Chiang Rai ligt helemaal in het noorden van Thailand. Veel toeristen gaan niet verder dan Chiang Mai, dus Chiang Rai wordt vaak overgeslagen. Op zich best jammer, juist omdat het een stuk rustiger is en vanuit Chiang Rai kun je van alles doen, o.a. naar het drielandenpunt Thailand-Myanmar-Laos. Ik ben er een week geweest en samen met Jules heb ik heel veel van Chiang Rai gezien.

Lees verder.


Pai, waar het allemaal nog relaxter kan

De plek waar mensen weken kunnen blijven hangen omdat het zo ongelooflijk relaxt en chill is.
Naar die plek was ik wel heel erg benieuwd!
Ik moet zeggen, ik snap waarom mensen er heel lang kunnen blijven. Weken was een beetje lang, maar 4 nachten
was zeker de moeite waard.

Lees verder.


Genieten en relaxen in Pattaya!
20160410_162713
Van klein vissersdorpje tot populaire bestemming voor expats en toeristen.
Pattaya heeft een bepaalde reputatie, maar er is meer te doen in Pattaya dan alleen GoGo-bars bezoeken.

Lees verder.


Diana is Traveling 2: Koh Samui
Chaweng beach

De derde stop in Thailand was een ander eiland, Koh Samui. Ook weer zo’n relaxed eiland waar altijd wel een strand of waterval is. Of een mooi uitzicht om van te genieten.

Lees verder.


 

Diana is Traveling 2: Koh Phangan

2016-04-03 18.25.14
De tweede stop in Thailand was het bekende eiland Koh Phangan. Hier worden altijd de Full Moon parties gehouden.
Ik heb weliswaar geen enkele ‘Moon’ party meegemaakt, maar er is zoveel meer dan feesten alleen.

Lees verder.

 


 

De eeuwige souvernir van de Wat Bang Phra Tempel: mijn eerste Sak Yant tattoo

Sak Yant tattoo
Jazeker, ik ben gezegend en getatoeëerd door een monnik in Thailand. Ik heb een Sak Yant tattoo laten zetten bij de Wat Bang Phra tempel. Overal ter wereld kun je een Sak Yant tattoo laten zetten, maar voor een echte heilige tattoo, gezegend door de monnik (de Sak Yant Meester) ga je naar de Wat Bang Phra Tempel vlakbij Bangkok.

Hoe meer ik over deze magische tattoos las, hoe meer ik er een wilde hebben. Wat ik vooral erg speciaal vind aan de tattoos is het laten zetten van de tattoos. De monnik kiest namelijk wat bij jou als persoon past. Hoewel vaak de Gao Yord als eerste wordt gezet, zou het zo maar een ander ontwerp kunnen zijn waarvan de monnik denkt dat deze bij jou past.

Lees verder.


Diana is Traveling 2: Bangkok

20160329_155651

Zoveel te zien en zoveel te doen in Bangkok. En het is zo warm! Het was echt even wennen voor mij. Lange wandelingen door stad….een uurtje is genoeg. Omdat ik zo kort in Bangkok ben, heb ik mij erbij neergelegd dat ik niet veel van Bangkok zal zien. Dat is prima, andere keer misschien een city trip Bangkok. Wat ik wel probeer te doen, is proberen zoveel mogelijk te beleven, mee krijgen en te evaren. Lekker eten, de geuren opdoen, kijken, luisteren en scooter rijden!

Lees verder.


 

 

 

Reis met mij mee!
Over de wereld en door het leven, naar bestemmingen ver weg en dichtbij.
We respect your privacy.
UA-66295536-1