Long term travel: waarom een paar maanden reizen als het ook je hele leven kan?

Langer dan een paar maanden reizen….een paar jaar bijvoorbeeld. Terwijl ik over het strand liep, in het warme zand lag, genoot van prachtige uitzichten over zee, palmbomen, rijstvelden en vulkanen en de tientallen conversaties met compleet vreemde mensen met compleet andere achtergronden, culturen en soms levensstijlen, dacht ik vaak aan de verhalen over long term travel. Mensen die van reizen hun levensstijl maken, werken op afstand of simpelweg gewoon digitale nomaden zijn. Er is zoveel meer mogelijk dan die paar weken met vakantie gaan elk jaar.

Lees verder.

No comments yet.

Geef een reactie

Reis met mij mee!
Over de wereld en door het leven, naar bestemmingen ver weg en dichtbij.
We respect your privacy.
UA-66295536-1