De eeuwige souvenir: mijn eerste Sak Yant tattoo

Bij de Wat Bang Phra tempel

Jazeker, ik ben gezegend en getatoeëerd door een monnik in Thailand. Ik heb een Sak Yant tattoo laten zetten bij de Wat Bang Phra tempel. Overal ter wereld kun je een Sak Yant tattoo laten zetten, maar voor een echte heilige tattoo, gezegend door de monnik (de Sak Yant Meester) ga je naar de Wat Bang Phra Tempel vlakbij Bangkok.

Lees verder.

Tags:

One Response to “De eeuwige souvenir: mijn eerste Sak Yant tattoo”

  1. Birgül schreef:

    Wat schrijf je leuk! Stoer dat je een tattoo hebt laten zetten..foto?
    Heel veel plezier de komende weken en tot gauw hopelijk als je weer terug bent xxx

Geef een reactie

Reis met mij mee!
Over de wereld en door het leven, naar bestemmingen ver weg en dichtbij.
We respect your privacy.
UA-66295536-1